LYMFKLINIKEN samarbetar med Mineralstationen

Vitaminer och mineraler

Tänk att veta att din kropp får det den behöver för att läka och må så bra som möjligt. Att veta om du får i dig rätt näringsämnen kan kännas både svårt och frustrerande. Här kan vi hjälpa dig. När du får det du behöver kan kroppen börja läka sig själv.

På LYMFKLINIKEN hjälper vi dig att må bättre och anpassar behandlingarna till varje individs behov. Om du vill nå snabbare resultat mäter vi om du har brist på vitaminer, mineraler eller essentiella fettsyror. Vi tar även reda på om du har överskott av någon tungmetall som belastar kroppen. Det gör vi med hjälp av Mineralstationen.

Mineralstationen skiljer sig från blodprov tack vara ett det är en så kallad intracellulär mätning med bioresonans som snabbt visar resultat, är pålitlig och enkel att förstå. Den visar hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du kan tillgodogöra dig.

Ett blodprov visar vilka mineraler och vitaminer som flyter runt i ditt blod men det är inte alltid som kroppen kan ta upp dessa trots att du äter bra eller tar extra kosttillskott. Istället flyter vitaminerna och mineralerna runt i kroppen utan att kunna tas upp av cellen och kissas istället ut, eller lämnar din kropp på ett annat sätt, utan att ha gjort någon som helst nytta.

 

Tillskott som fungerar

Om du har brister rekommenderar vi ett tillskott som vi vet fungerar. Eftersom vitaminer och mineraler är beroende av andra vitaminer och mineraler för att kunna tas upp av cellens membran, är det viktigt att få i sig allt man behöver. Det får du med produkterna Laddad och Livlig.

Du kan köpa hem enstaka produkter eller prenumerera på kosttillskotten och enkelt få dem hemskickat till dig eller till närmaste postombud.

 

Vad är det?

Laddad och Livlig är kraftfulla tillskott med näringsämnen som arbetar i synergi för att ge kroppen förutsättningar att själv korrigera obalanser. De jobbar helt enkelt tillsammans och är nödvändiga för att upptaget av vitaminer och mineraler ska fungera. Om du har tungmetaller i dina celler så kanske kroppen inte klarar av att göra sig av med dem om du har brist på vissa näringsämnen.

 

Mineralstationen

Filosofin är att arbeta med fungerande tillskott där vi kan mäta resultat. Det är mer prisvärt att köpa kosttillskotten och du slipper köpa en massa olika burkar med olika vitaminer. Här är allt samlat i endast två produkter.

Tillskotten kan enbart köpas via registrerade terapeuter som LYMFKLINIKEN.

En fin film om hur Mineralstationen fungerar. Den är bra att titta på inför ditt besök.

Livlig & Laddad

Dessa två produkter kompletterar varandra och ger dig all den näring du behöver för att kunna må bra och läka dig själv.

Livlig – proppad med vitaminer & aminosyror

Livlig är ett kraftfullt vitaminkomplex som förser dig med alla vitaminer du behöver. Den innehåller även 18 aminosyror och dessutom ingredienser från 120 olika frukter och grönsaker. Alla ingredienser är naturliga och växtbaserade.

Några av fördelarna med Livlig är att det är ett pulver som blandas med vatten. Det fungerar att blanda i din morgonsmoothie eller frukostjuice. Livlig behöver inte förvaras i kylen och är därför enkelt att ha med sig till jobbet eller på resan.

Laddad – fullmatad med mineraler

Laddad är ett fytande mineraltillskott i koncentrerad form från naturliga källor. Laddad ger dig en efektiv påfyllning av spårämnen.

Varför är Laddad så efektivt? Mineralerna i Laddad utvinns från humusämnen i en inkapslad depå från en förhistorisk skog i norra USA. Denna depå innehåller mineraler från växter som fanns långt innan det fanns föroreningar i miljön. Därför är Laddad ett av de renaste mineraltillskott som går att få fram.

Mineralerna är i naturlig kolloid form. Det gör dem lättare för kroppen att absorbera. Partikelstorleken på de enskilda mineralerna är så liten att kroppen i princip inte behöver ha en fungerade tarm för att ta upp dem. De börjar redan absorberas genom slemhinnorna i din mun och når därför ut till blodet snabbare.

ArcticMed Omega-3 Premium

Terapeutisk lyx Omega-3-9 för dig med höga krav på kvalitet och funktion. Ger bra Omega-6/Omega-3 Balans på 100 dagar. Extra oxidationsskydd med hjälp av polyfenoler från tillsatt utvald laboratorietestad extra virgin olivolja.

Följ Lymfkliniken
Caroline Ollesdotter

Undersköterska
& Lymfmassör

Telefon

070-465 59 57

Adress

Jakobshöjden,
Mileniigatan 1A 
724 61 Västerås