Boka tid på Boka Direkt

På Boka Direkt hittar du aktuella behandlingar, priser och bokningskalender.

HORMONER

Hormoner i obalans skapar stress, sömnproblem, nedstämdhetdåligt humör och många fler problem. Med LIFE System kan vi balansera upp hormonerna för ett bättre mående.

LIFE SYSTEM

Med Biofeedback Bioresonans – LIFE System, finner vi orsaker till problem och obalanser i kroppen, korrigerar obalanserna samt stimulera kroppens egna självläkningsmekanismer med hjälp av frekvenser.

STÖDSTRUMPOR

Stödstrumpor hjälper till att lindra trötta och svullna ben. De kan också förhindra åderbråck och andra benproblem. Strumporna ger blodet och lymfvätskan en välbehövlig skjuts uppåt mot hjärtat genom att ge ett tryck på benet, det är hårdare tryck vid vristen och mindre tryck uppåt benen.

LYMFMASSAGE

Vid lymfmassage stimuleras lymfsystemet med lätta tryck, djupandning samt strykningar i lymfflödets riktning. Med djupare grepp löser vi också upp vätskeansamlingar, ödem  och fibroser. Lymfmassagen med Deep Oscillation är skonsam för den som är känslig mot beröring men går ändå djupare och ger mer effekt än den traditionella lymfmassagen.

MINERALMÄTNING

Mineralstationen är ett instrument som mäter om det finns brister i mineraler, vitaminer, fettsyror och om kroppen har högre halter av tungmetaller. Med hjälp av en intracellulär mätning, baserad på bioresonansteknik, ser vi hur mycket näring som faktiskt finns i cellen och vad du har kunnat tillgodogöra dig och inte vad som ”flyter runt i kroppen”.

DEEP OSCILLATION

Deep Oscillation är en fantastisk behandling som är väldigt effektiv mot smärtlindring, ger anti-inflammatorisk effekt, reducering av ödem, förbättrad & snabbare sårläkning, reducering av fibros, ökad rörlighet, minskad hudirritation

KOPPNING

Ödem som sitter djupt kan släppa lättare med hjälp av koppning. Det bildas ett vakum som lösgör och förbättrar lymfcirkulationen så att lymfvätska kan flöda fritt.

EGENVÅRD

Föreläsning i egenvård för lymfsystemet. Antingen bokar du och kommer hit till mig eller så åker jag ut och föreläser hos dig som privatperson, eller ditt företag.

MAGE & TARM

Med LIFE System stämmer vi av och behandlar din mage på djupet. Bakterier, virus, överkänslighet, allergier, stress är bara några av många faktorer som ger känslig mage. Genom att balansera mage och tarm kan hjälpa kroppen att läka ut. 

FACE LIFT

Ansiktsbehandling med naturligt face lift med Deep Oscillation. Behandlingen stramar åt och förbättrar hudens elasticitet och ger en föryngrande effekt.

TEJPNING

Med elastisk kinesiologitejp kan vi minska värk, svullnad, lymfödem och fibroser

BRÖSTCANCER

Lymfmassage och Deep Oscillation kan få ner svulladen och minskar smärtan efter bröstcancer i arm, armhåla eller vid ett ärr.

Låt kroppen få en omstart

Det finns många som mår dåligt i kroppen och inte finner orsaken till varför. Med rätt behandling kan du få ett bättre mående.

Följ Lymfkliniken
Caroline Ollesdotter

Undersköterska
& Lymfmassör

Telefon

070-465 59 57

Adress

Jakobshöjden,
Mileniigatan 1A 
724 61 Västerås