Boka tid på Boka Direkt

På Boka Direkt hittar du aktuella behandlingar, priser och bokningskalender.

HORMONOER

Hormoner i obalans skapar stress, sömnproblem, nedstämdhetdåligt humör och många fler problem. Med LIFE-System kan vi balansera upp hormonerna för ett bättre mående.

LIFE SYSTEM

Ett frekvensmedicinskt system som finner orsaker till problem och obalanser i kroppen, korrigerar obalanserna samt stimulera kroppens egna självläkningsmekanismer med hjälp av frekvenser.

STÖDSTRUMPOR

Stödstrumpor hjälper till att lindra trötta och svullna ben. De kan också förhindra åderbråck och andra benproblem. Strumporna ger blodet och lymfvätskan en välbehövlig skjuts uppåt mot hjärtat genom att ge ett tryck på benet, det är hårdare tryck vid vristen och mindre tryck uppåt benen.

LYMFMASSAGE

Vid lymfmassage stimuleras lymfsystemet med lätta tryck, djupandning samt strykningar i lymfflödets riktning. Med djupare grepp löser vi också upp vätskeansamlingar, ödem  och fibroser.

LYMFMASSAGE – EXTRA EFFEKT

Lymfmassage som går djupare och ger mer effekt med Deep Oscillation.

DEEP OSCILLATION

Deep Oscillation är en fantastisk behandling som är väldigt effektiv mot smärtlindring, ger anti-inflammatorisk effekt, reducering av ödem, förbättrad & snabbare sårläkning, reducering av fibros, ökad rörlighet, minskad hudirritation.

KOPPNING

Ödem som sitter djupt kan släppa lättare med hjälp av koppning. Det bildas ett vakum som lösgör och förbättrar lymfcirkulationen så att lymfvätska kan flöda fritt.

EGENVÅRD

Föreläsning i egenvård för lymfsystemet. Antingen bokar du och kommer hit till mig eller så åker jag ut och föreläser hos dig som privatperson, eller ditt företag.

BLODPROV, FRIA RADIKALER

Blodprov på fria radikaler. Blodprovet skickas iväg för analys, och provsvaret kommer direkt till dig.

FACE LIFT

Ansiktsbehandling med naturligt face lift med Deep Oscillation. Behandlingen stramar åt och förbättrar hudens elasticitet och ger en föryngrande effekt.

TEJPNING

Med elastisk kinesiologitejp kan vi minska värk, svullnad, lymfödem och fibroser

BRÖSTCANCER

Lymfmassage och Deep Oscillation kan få ner svulladen och minskar smärtan efter bröstcancer i arm, armhåla eller vid ett ärr.

Låt kroppen få en omstart

Det finns många som mår dåligt i kroppen och inte finner orsaken till varför. Med rätt behandling kan du få ett bättre mående.

4

Januari

Grand opening

Västerås, Jakobshöjden

Idag är det smyginvigning av nya lokalen på Mieliigatan 1 i Västerås. Tyvärr kan vi inte träffas på en stor invigning på grund av Covid-19. Men du är när som helst välkommen att boka tid för behandling.