Caroline Ollesdotter

Mitt mål i livet är att hjälpa andra människor att få en omstart i livet med en bättre hälsa

Meritlista

Undersköterskeutbildning KLK Vård och Utbildning
Hästmassör Axelsons Animals Massage School
Lymfmassör Axelsons Gymnastiska Institut
Lymfmassör Häst Total Expansion S&B HB
Koppling och tejpning för lymfmassörer
Utbildning att prova ut stödstrumpor
Utbildning att hålla egenvårdskurser av lymfsystemet
Telepatisk Kommunikation Animals World of Communication
Homeopati, Birgitta Klemo

Jag är född och uppvuxen i Västerås, där jag utbildat mig till och arbetat som undersköterska i 15 år. Jobbet som undersköterska var mycket stimulerande men det svåra var att patienterna inte blev friskare av den adekvata vården utan sämre och sämre. Pga. en olycka i arbetet där jag skadade mig fick jag via den traditionella sjukvården ingen hjälp, vilket gjorde att jag inte kunde fortsätta min yrkesbana som undersköterska.

Jag fick förmånen att arbetsträna på LIFE CLINIC och med hjälp av de kvantmedicinska system som vi använder så har jag fått min kropp att fungera igen och vara smärtfri. Jag har arbetat som stallchef hos Susanne Widners Häst och Rid, och är utbildad Diplomerad Hästmassör vid Axelsons Animals Massage School. Jag har också arbetat i en hälsokostbutik. Jag är utbildad Lymfmassör vid Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har arbetat tillsammans med Angela Orsucci på LIFE CLINIC sedan 2014. På LIFE CLINIC arbetade jag med MLS och Irradia laser, Biolight, värmekamera och massage, lymfmassage på både djur och människor.

Hästarna åker jag ut till efter överenskommelse.

”Jag har världens bästa jobb som får hjälpa människor att må bättre”

Inredningen

Inredningen i kliniken går i guld, lejongult, mörkblått och ljusgrått. En väldigt skön och behaglig miljö där du kan slappna av.

KLINIKEN i Västerås

På Mileniigatan 1, vid gaveln av huset in mot parkeringen hittar du LYMFKLINIKEN. Du parkerar enkelt utanför vår lokal och går ner för trappan alternativt använder du nedgången för rullator och rullstol. Vi har ett stort väntrum med handikapptoalett direkt utanför behandlingsrummet.

Följ Lymfkliniken
Caroline Ollesdotter

Undersköterska
& Lymfmassör

Telefon

070-465 59 57

Adress

Jakobshöjden,
Mileniigatan 1A 
724 61 Västerås