L.I.F.E System – Living Information Forms Energy

LIFE System

LIFE System är ett bioresonans system som läser av elektromagnetisk energi i frekvenser. Frekvenser är mätbara vibrationer som läses av i antalet svängningar per sekund, Hertz. Varje kroppsdel har sin egna unika frekvens och dessa finns listade som referensvärden.

Genom att jämföra frekvenser som skickas ut från din kropp med referensvärden ser vi tydligt om och var det uppstår obalanser och skador. Genom att skicka tillbaka nya frekvenser till kroppsdelen, så kallad biofeedback, kan kroppen börja läka sig själv och återställas till ett friskt och balanserat organ.

LIFE System läser av och balanserar dina meridianer, allergier, skelett, hjärnan, cellerna, kromosomer, blodcirkulationen, hjärtat, tänder, matsmältningssystemet, ditt emotionella mående, hormoner, muskler, nervsystemet och mycket mer.

Så här går det till.

Vi fäster elektroder runt dina handleder, vrister och huvud med selar. Dessa kopplar ihop dig med LIFE Systems programvara genom en dator.

Vi börjar med att mäta dina frekvenser med hjälp av bioresonans och biofeedback. Under cirka 5-10 minuter skickar LIFE System ut cirka 8.000 frekvenser till i din kropp för att mäta av dina egna frekvenser och jämföra dem med referensvärdet. Det är nu vi kan läsa av vilken del av kroppen som är ur balans.

Nu kan LIFE System skicka ut frekvenser som hjälper till att balansera upp det som inte fungerar så att kroppen kan börja läka sig själv. Om kroppen har behov av exempelvis homeopatisk medicin kan dessa tillföras med hjälp av frekvenser. På samma sätt kan systemet hjälpa till att ta bort det som kroppen behöver bli av med som gifter, virus eller tungmetaller.

Även fast man självklart önskar att kroppen kunde reparera obalanserna direkt kan det behövas flera behandlingstillfällen innan allt är balanserat och klart. Dock märker många av LYMFKLINKENS kunder resultat redan efter första behandlingen och kan påbörja sin resa mot ett bättre mående.

L.I.F.E System på distans

LIFE System (Living information Forms Energy System) gör att det går utmärkt att sända och ta emot information till och från människor och djur på distans. Du behandlas i ditt eget hem eller om du befinner dig i en annan miljö. Vi har kontakt via telefon, Zoom eller Facetime under hela behandlingen.

Följ Lymfkliniken
Caroline Ollesdotter

Undersköterska
& Lymfmassör

Telefon

070-465 59 57

Adress

Jakobshöjden,
Mileniigatan 1A 
724 61 Västerås